2Generations invites

Edwin Evers Band en Pete Philly op openluchtconcert bij de Haarlemse Veerplas.

Op zaterdag 1 september vindt aan de Veerplas het allereerste openluchtconcert van 2Generations in Haarlem plaats. “Een uniek concert als afsluiter van de zomervakantie. Het wordt een Haarlems feestje aangevoerd door de populaire Edwin Evers Band, naast andere bekende artiesten en DJ’s. Kortom: een muzikaal spektakel voor iedereen.”


Naast Edwin Evers en zijn Band staat Nederlands bekendste remixer Ben Liebrand geprogrammeerd. Voor velen een bekende naam ook al doet hij sinds zijn emigratie naar Canada nauwelijks nog optredens in Nederland.

Ook Pete Philly keert na een periode van afwezigheid weer terug op het podium. Hij is vastbesloten om het Haarlemse publiek omver te blazen met zijn nieuwe sound. Daarnaast staan DJ’s Amir Charles en Barry Brand op de line-up en wordt de avond spectaculair afgesloten.

+++++++++

Kaartverkoop:
De officiële online voorverkoop is op 6 april om 12:00 met zeer aantrekkelijk geprijsde early bird tickets begonnen. De verkoop verloopt in een aantal fases; hoe langer je wacht met het aanschaffen van een ticket, des te hoger de prijs.

Fase 1: € 25,- (uitverkocht)
Fase 2: € 27,50 (uitverkocht)
Fase 3: € 29,50
Fase 4: € 32,50
Fase 5: € 35,-

++++++++++

> 1 groot podium aan de Veerplas
> kluisjes aanwezig
> food & drink volop aanwezig
> bij slecht weer overdekt
> Live registratie middels grote schermen
> 18+ (er kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd)

 

Tickets kopenFoto's
Nieuws

   CONTACT Exclusevents
   Brouwerskolkweg 5 | 2051 ED Overveen
   T: +31(0)6 44 68 47 93 | E: bas@exclusevents.nl

   Nieuwsbrief Blijf op de hoogte en schrijf je hier in!
   Inschrijven